Wpis z mikrobloga

@wiciu_s: wiadomo że były na rynku lepsze sprzęty pod względem jakości dźwięku (jak choćby poprzednik modeli T, legendarna już seria iFP), ale patrząc na to co można z mp3-ek kupić dziś, T60 w dalszym ciągu wyróżnia się bardzo na plus
  • Odpowiedz
  • 1
@yazir: miałem! Najlepszy odtwarzacz mp3 Ever! Paluszki pozwalały zawsze i wszędzie mieć zasilanie. Ile ja na paluszki i akumulatorki wydałem na studiach to nie zaliczę. Poza tym 256 pamięci mieściło trzy cztery albumy co miało ten plus że płyt naprawdę się słuchało a nie skakało po numerach więc płyty z tamtego okresu znam na pamięć :D
  • Odpowiedz
@Hamouma: przeczytałam parę twoich wpisów i albo jesteś idiotą albo trollem. Jedno jest pewne, twój zrypany wpis: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_ra6lGrlbNCDGbI66KcM8fBmjnOppYtag.jpg jest przyznaniem się do przestępczości na terenie Polski. Nie wiem czy wiesz mądralo, ale drukowanie pieniędzy i przyznanie się do tego, w dodatku publicznie (w moim odczuciu tylko kretyn by to zrobił) grozi więzieniem. Więc jeśli jesteś tylko głupim trollem, to radzę uważać na tak debilne akcje, bo prosisz się o policję
  • Odpowiedz
  • 1
@mojwa: zen stone 1GB ( ͡° ͜ʖ ͡°) mój nadal na chodzie,pamiętam jak zazdrosciłem koledze Zen Stone + z wyświetlaczem i głośnikiem ;_;
  • Odpowiedz