Wpis z mikrobloga

>A jak córka Prezydenta Dudy zaparkowała na niedozwolonym miejscu, to przez 2 dni news nie schodził z żółtej czołówki jaki to skandal.

+347 / +31

http://www.wykop.pl/link/3023005/ile-kiszczaka-jest-na-pierwszej-stronie-gazety-wyborczej/#comment-34618103

przecież wykopki nie oglądają TVN24, ale jednak proszę - wiedzą lepiej. oczywiście nic takiego nie miało miejsca, ale wykopkom łatwiej się żyje w ich urojonym świecie. użytkownik @mehow80 domagając się dowodów dostał +23 i -113. STO TRZYNAŚCIE MINUSÓW za to, że miał czelność domagać się dowodów. oczywiście wykopki takie niezależnie myślące, tacy niezmanipulowani.

wołam @ZAWADIAK może jakoś się wytłumaczy skąd ma te informacje, nie zaszkodzi też zawołać siostrzaną redakcję @FaktyTVN

no i ponad dwa tysiące wykopów, bo prywatna gazeta publikuje sobie to co chce. no po prostu skandal, tak nie może być.

#shitwykopsays #neuropa #bekazpodludzi #bekazprawakow #manipulacja
  • 24
no i ponad dwa tysiące wykopów, bo prywatna gazeta publikuje sobie to co chce. no po prostu skandal, tak nie może być.

@peperepe: I to przecież wydanie z wczoraj, sprzed konferencji IPN-u, kiedy jeszcze wiedziano niewiele.

Dzisiejsza okładka poświęcona niemal w pełni Leszke (chociaż nie w Wypokowej narracji ofc):
Pobierz offway - > no i ponad dwa tysiące wykopów, bo prywatna gazeta publikuje sobie to co c...
źródło: comment_YHYpAk0gXwaQ94BxN3BjeclvmLG9acgX.jpg
@peperepe: Na główną nie ma po co wchodzić jeśli nie masz #polityka i #islam na czarnolisto. Banda pseudoprawaków zaspamuje główną gównianymi znaleziskami, zaminusują z automatu wszystkich tych którzy mają inne zdanie, a jak ktoś jest zbyt dociekliwy to wystalkują i z odrobiną niefartu zniszczą życie. Lepiej jest na mirko, Mirki nie chodzą przy ścianach jak frajerzy z głównej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odsłony się liczą

@bastek66: akurat te guwno znaleziska cieszą się stosunkowo małą oglądalnością. Tak czasami myślę, że dobrze by było jakby normalni użytkownicy na tydzień zbojkotowali wykopalisko. Ciekawe jak właściciele Wykopu będą się zapatrywali na główną #!$%@?ą od góry do dołu zmianami na ziemi, alexem jonesem i jeszcze bardziej hardcorowymi urojeniami z blogów typu #!$%@?.blox.wordpress.com.pl
@peperepe: jesteś niespełna rozumu? Mój komentarz był do wpisu o Gazecie Wyborczej, którą się czyta, więc wpis dotyczył strony internetowej TVN24 którą też się czyta, w której na żółto przez cały dzień był Kajetan P. pod spodem kolejna wzmianka o nim, następnie 7 artykułów o jakiś nieistotnych rzeczach typu dziecko chodzące po oknie i dopiero potem mała wzmianka o Wałęsie. Ale patrząc na twój promujący homoseksualizm awatar, ciężko się spodziewać choćby
@peperepe: zawsze mnie zadziwiasz z jakimi rzeczami masz problem,
przecież dla 80% mirków takie newsy to są wykopowe heheszki, pewien rodzaj tabloidu, gdzie przeciętny mirek ma rozbudowany system wartości oraz poglądy polityczne, ale plusuje dany obrazek bo jest to pewien skrót, newsem w przerysowanej formie.

Osobiście często plusuję różne nieprawdziwe czy przerysowane posty nawet nie po mojej myśli politycznej, bo są zwyczajnie śmieszne, tak jak te 1.9% kiszczaka na głównej GW
@peperepe: Akurat robię archiwum głównej TVN24.PL codziennie i zaraz poszukam screena strony z 16 grudnia 2015. Ty w tym czasie poszukaj najważniejszego newsa w kraju gdzieś pomiędzy skradzionym BMW, a gnającą chmarą jeleni...
@Madotsuki: Dzięki mojemu #czarnolisto zapominam często jakim ściekiem jest wykop. Od czasu do czasu coś się przebije przez filtr i aż mnie dreszcze przechodzą po plecach od pogardy i nienawiści jaką plują "prawacy". Ale wstyd się przyznać sam kiedyś byłem taki sam. Jakbym klapki miał na oczach. Szkoda że nie wiem co spowodowało moją przemianę, może dzięki tej wiedzy udałobymi się przebudzić jakąś zbłąkaną duszyczkę?