Aktywne Wpisy

Femme-nie-Fatale +165
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki

PiotrFr +81
źródło: IMG_20240906_185659
Pobierz

@kate1990: i jeszcze bing(czy jakos tak) imigrowal.. to w ogole się tu ludzi namnozylo..
Komentarz usunięty przez autora
Było jakiś czas temu, że całkiem ładna laska wrzuciła zdjęcie i przy okazji się "pochwaliła", że jej facet też mirkuje. Po co to zrobiła? Żeby się poczuł
@Asterling: Przede wszystkim zmieniło się podejście do negatywnych komentarzy. O ile wcześniej wiele rzeczy tutaj po prostu nie przechodziło, o tyle teraz im ktoś jest brutalniejszy w swej ocenie, tym więcej plusów zgarnia. Tylko czy tak to powinno działać? Pamiętaj, że im bardziej zwiększa się Wasza akceptacja na tego typu zachowania, tym
@a__s: Patrzysz przede wszystkim od strony własnej afery. Prawdziwym problemem na wykopie jest to, że jest siedliskiem patologicznego rasizmu, a nie to, że ktoś komuś powie, że ma cellulit albo jest głupi.
Z drugiej strony narzekanie na obniżający się poziom jest tu nieustannie odkąd mam to konto, a w sumie nawet wcześniej, bo z rok siedziałem bez konta i też to widziałem.
No masz racje, gdyby nie ten patologiczny rasizm, to więcej byłoby tego typu akcji jak z filmiku xD Zgodzę się, że skręcanie w stronę Sadola i innych stronek dla gimbusów jest złe, ale żeby sugerować, że to patologiczny rasizm wpływa na społeczność i jest to "prawdziwy problem" jest strasznie słabe.
Prawda jest taka, że gdyby moderatorzy wykonywali dobrze
@a__s: Po co pytania, skoro administracja już podjęła decyzję? ( ͡° ͜ʖ ͡°)