Aktywne Wpisy

wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
źródło: Wykop
Pobierz
fhgd +88
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
źródło: 2
Pobierz

https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=uk.co.busydoingnothing.prevo
Mi finigis traduki na SMSSecure aplikaĵo en Esperanto, ĝi estas aplikaĵo por ĉifri plene (angle end-to-end) SMS-ojn kaj MMS-ojn; kaj por ĉifri datumbazon (de mesaĝoj) en via poŝtelefono, krom tion ĝi funkcias (eĉ pli bone) kiel defaŭlta SMS-a aplikaĵo. Se vi volus kaŝi enhavon de viaj mesaĝoj ankaŭ provizanto aŭ polico instalu ĝin en via Androido kaj en poŝtelefonoj de viaj amikoj!
https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.smssecure.smssecure
Mi ankaŭ finigis traduki na F-Droid kaj na Antox, tamen nuntempe tradukitaj versioj ne estas disponeblaj...
Por krokodiloj: zainstalujcie SMSSecure na waszych Androidach aby zaszyfrować treść waszych SMS/MMS-ów.
(Bonvolu korekti miajn erarojn...)
#esperanto
Ja wole ten szyrf :D
@Verdulo: mojosa programo. Mi ne uzas SMSojn sed mi povas diri miajn amikojn
Kilka problemów z tłumaczeniem:
1) Czy w poleceniach programów używać trybu rozkazującego (-u) jak w polskim**, czy bezokolicznika (-i), na lernu doradzili używać -i w opcjach i -u w miejscach gdzie komputer wydaje polecenie użytkownikowi (ekz. entajpu vian pasvorton). Dodatkowo w opisach używam czasu teraź.