Wpis z mikrobloga

@Madlen_: Ja sie zaskoczyłem tym, ze codziennie czyści kurze, a podłogę wyciera gazą a nie mopem, zeby było higienicznie. Poza tym inaczej składała skarpetki ja w króliczki, ona w kokony. Czasem walczyła w własnymi włosami przez sen jak ja laskotaly. Śmiała sie tez ze składałem jej stringi jak jakieś t-shirty.

Dobra rada dla kobiet moim zdaniem to taka żeby nie zamęczać faceta tekstami "nudzi mi sie, porobmy cos" "czemu siedzisz w
@Madlen_: ustalić przed przeprowadzką podział obowiązków domowych i obiecanie sobie, że będziecie się tego trzymać. To bardzo ważne, bo potem się okazuje, że niebieski nie wie, że trzeba zrobić pranie, umyć łazienkę i to spadnie na Ciebie. I dużo wyrozumiałości tez na początek potrzeba.
@Madlen_: ciężko przewidzieć co u kogoś może zaskoczyć. jedyna rzecz, która denerwowala mnie w chłopaku z którym mieszkałam, to było to, że lubił siedzieć do późna. ja usypiam o 23-24 i nie lubię spać sama, ale to była kwestia kompromisu i było spoko.
@Madlen_: Zaskoczyło mnie to ze nie kąpie się codziennie, że podczas miesiączki nie zmienia majtek z plamkami krwi bo przecież po co brudzić kolejne, nie chce wychodzić na spacery z własnym psem, że kocie gówno w kuwecie ustawionej w kuchni potrafi przeleżeć kilka godzin zasmradzając całe mieszkanie, że szklankę po herbacie stawia na parapecie a kolejną herbatę robi w czystej, że nie sprząta, że nie umie gotować nic ponad mielone czy
@Madlen_: hmm, nic odkrywczego, ale polecam, aby o dom dbać wspólnie - jeżeli jedno do tej pory nie garnęło się do nauki gotowania czy ze sprzątaniem nie idzie mu jakoś specjalnie czy jeszcze coś innego - aby wtedy każdy uczył się od siebie i angażował się w działania drugiej osoby.