Wpis z mikrobloga

Właśnie mój miernik #rakcontent wywaliło ze skali. Rozmowa z koleżanką (lvl 23) o facetach:

K: jeszcze nie spotkałam faceta, który sprostałby moim oczekiwaniom.
JA: jakie masz oczekiwania?
K: [tu lista zaczynająca się od "wysoki i przystojny brunet o śniadej karnacji" przez "troskliwy, uległy i wybaczający" aż po "bogaty, z fajnym samochodem"]
JA: a co oferujesz w zamian?
K: siebie, to powinna być dla niego największa nagroda

#rakcontent #logikarozowychpaskow #patologiazmiasta #karyna #bekazpodludzi
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Benq20: U mnie po 30tce zostało, żeby pod żadnym pozorem nie miał samochodu. Za dużo kierowców umówiło się ze mną na randkę i miałam wyżej uszu zapachu spalin, od których mdleję lub rzygam oraz stania w korku i wysłuchiwaniu, o jakim wozie marzy i ile planuje wydać na remont obecnego. NIGDY więcej. ;)
  • Odpowiedz
@OSH1980: Miałam czarną serię. Ze swoim jestem pewna. Ma tak dużą wadę wzroku, że pozwoliliby mu prowadzić tylko po laserowej korekcji wzroku (-20 w jednym oku, czy jakoś tak). @annnusz: Samochód się przydaje, ale powiem Ci, że jak potrzebuję wóz, to biorę taksówkę albo zamawiam transport, ostatecznie proszę kogoś ze znajomych. Taką potrzebę mam dosłownie kilka razy w roku. Rower z sakwami, pociąg i zbiorkom załatwia większość moich
  • Odpowiedz
@lavinka: -20? Rany boskie. Ja mam -8. Ale nawet gdybym nie miał problemów ze wzrokiem i tak nie zamierzam mieć prawa jazdy. Też wolę komunikację zbiorową. Może nie daje takiej niezależności, ale ja tez nie mam potrzeby zbyt dużo jeździć.
  • Odpowiedz
@OSH1980: Miał pecha, popsuły mu się oczy, jak szybko rósł w okresie dorastania. Też miałam taki okres w zyciu, ale na szczęście poszło mi nie we wzrok, tylko w stawy. Leżałam jako dziecko miesiąc obandażowana w pół, zapalenie stawu biodrowego, błeh. Potem już tylko musiałam unikać ćwiczeń rozciągających, narzekam na kolana, ale jakoś żyję. Jedno oko ma lepsze, chyba -10. Trudno mu dobrac okulary, nawet pocieniane szkła nie do wszystkich
  • Odpowiedz