Wpis z mikrobloga

R-----------ą mnie te ogłoszenia #rozowepaski na #olx że poszukują pracy z załączoną fotką jakby to był profil na #badoo
No k---a xD jeszcze taka pisze, że nie interesują ją oferty matrymonialne, a na zdjęciu dziubek, wymalowana jak na balety albo leży sobie taka pod drzewkiem, powala mnie ta #logikarozowychpaskow
#bekazpodludzi #patologiazewsi #rakcontent
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brunetroll089: lol człowieku przecież w wielu przypadkach przy wysyłaniu cv w ogłoszeniu jasno piszą że cv bez zdjęcia nie są rozpatrywane. Do tego jakie ma zdjęcie wstawić jak sra na kiblu?
  • Odpowiedz
@brunetroll089: A ja bym miał w------e na to czy daje zdjęcie czy nie. Sam fakt że chcą żeby dawać zdjęcie należy się minus.
Do tego na zdjęciu do dowodu często człowiek wygląda jak n---------y. Niech se leży pod drzewkiem jak chce jak już to olałbym za dziubka z zdjęciu.
  • Odpowiedz
@brunetroll089: ja przyznaję ze 3 lata temu jak chciałam gówniakami się zajmować to wstawiłam ogłoszenie ze swoim zdjęciem, ale ze zwykłym ryjkiem, z wakacji i bez udziwnień, żeby potencjalne mamusie chętniej wchodziły na moją ofertę. i tak dostałam odpowiedź że by mnie ktoś podupczył.
  • Odpowiedz