Aktywne Wpisy
Ojtamtam +118
kodecss +14
#zalesie #pracbaza ##!$%@? #korposwiat
Miałem rozmowę o pracę na stanowisko serwis desk, rozmowa 4 etapy
- baba z hr
- baba z hr i dział it
- dział it i zadani
- ostateczna rozmowa
To były wymagania wpisane w ofercie
Wdrażanie nowych rozwiązań informatycznych,
bieżące wsparcie pracowników w problemach informatycznych (pierwsza linia wsparcia),
instalowanie i przygotowywanie sprzętu informatycznego,
realizacja wniosków zakupowych,
naprawa sprzętu informatycznego,
pomoc przy projektach wdrożeniowych oraz rozwojowych,
przygotowywanie dokumentacji
Miałem rozmowę o pracę na stanowisko serwis desk, rozmowa 4 etapy
- baba z hr
- baba z hr i dział it
- dział it i zadani
- ostateczna rozmowa
To były wymagania wpisane w ofercie
Wdrażanie nowych rozwiązań informatycznych,
bieżące wsparcie pracowników w problemach informatycznych (pierwsza linia wsparcia),
instalowanie i przygotowywanie sprzętu informatycznego,
realizacja wniosków zakupowych,
naprawa sprzętu informatycznego,
pomoc przy projektach wdrożeniowych oraz rozwojowych,
przygotowywanie dokumentacji
cały projekt: https://www.behance.net/gallery/33974760/profilove-II
więcej moich prac na: https://www.behance.net/januszjurek
#grafika #grafika3d #sztuka #photoshop #3dsmax
Skrypty często wykorzystują na początku pracy, natomiast całą reszta pracy jest manualna.
Tak, stać :) Chociaż część prac jest dedykowana dla kolekcjonerów czyli limitowana edycja 12 sztuk, certyfikaty, profesjonalna oprawa itd.
Komentarz usunięty przez autora
Interesuje mnie czy twoje prace 3D są również modelowane w jakimś stopniu, czy to jest tylko generator + obróbka, jak wygląda twój typowy workflow?
Taki np. "Clothing sculpture" jak powstał? Bardzo mi się podoba efekt końcowy, ciekaw jestem jak to powstało?
Tak jak pisałem wyżej każda z prac powstała w zupełnie inny sposób. Jęśli coś zostało w jakiś sposobem uzyskane proceduralnie to i tak potem to modeluje w zbrushu, lub coś dorysowuje wykorzystując umeijetności, które zdobyłem na uczelni plastycznej.
"Clothing sculpture" to typowo modelowane formy w 3d. Pozdrawiam
Dokładnie na Brusha mi to wyglądało :D. Bardzo dobrze ci to wychodzi, ma to wszystko bardzo ciekawy "Flow". Definitywnie jesteś w czołówce osób, które "Fallouje". Potężnego powodzenia życzę... co w twoim przypadku raczej nie będzie problemem. :D
Jak będziesz miał chwile
natomiast zgadzam się z opinią krytyków sztuki, że sztuka generatywna będzie nastepnym , bardzo ważnym etapem w historii sztuki i własnie uczestniczymy w jej powstawaniu. Zawsze bardzo ważna role odrywa architektura, a te techniki pozwalają tworzyć formy, któych do tej pory człowiek