Aktywne Wpisy

Salido +1404
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
donatien-de-sade +261

Czy, ktos potrafi mi wyjasnic jak poprawic ten kod aby dzialal ? Chce, zeby dzialal zarowno na wp>8.1 i na windowsie. Nie chciałbym, aby tworzyc mediaelement w xaml. Pozdrawiam.
W xaml stworzony jest przycik i do "Click" podpieta ta procedura. Plik wav jest w Assets. Gdy tworze mediaelement w xaml a tutaj tylko puszczam play, to ta procedura dziala (wtedy adres jest "/Assets/219069_annabloomclick1.wav").
private void button_Click(object sender, RoutedEventArgs e){
MediaElement musicElement = new MediaElement();
musicElement.Source = new Uri("ms-appx:///Assets/219069__annabloom__click1.wav", UriKind.RelativeOrAbsolute);
musicElement.Play();
}
Chyba nie należysz do tych "oryginalnych" ludzi, którzy cały UI klepią w code-behind strony?