Wpis z mikrobloga

Mirki, mówię swojemu niebieskiemu paskowi, że chcę zmienić fryzurę. Myślę raczej o fryzjerach z górnej półki i trochę taka usługa będzie kosztować. Wiecie co usłyszałam ?!

To tak jakbyś wzięła Skodę do salonu Porsche, by wymienić wycieraczkę

Mam mu spakować walizki? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@patusia: Nie, ale musisz mu jasno wyłożyć, że taką uwaga była nie na miejscu. Być może żartował, ale tak czy siak brzmi to bardzo średnio.

ofc wykopki nie zawodzą, już domyslam się tych komentarzy jakby facet chciał na cos wydac hajs, a laska rzuciła nieprzyjemna uwage:
- hurr durr bolec
- zostaw ją
- dziewczyna nie powinna tak się odzywać do faceta!!!1one!1
  • Odpowiedz
musisz mu jasno wyłożyć, że taką uwaga była nie na miejscu

@gaska: Dlaczego nie na miejscu? Jeśli oboje mają podobne poczucie humoru i zdrowy dystans do siebie, to taka uwaga była jak najbardziej na miejscu. Nie ma o co się spinać i złościć, szkoda czasu na to ;-)
  • Odpowiedz
  • 2
@a__s: Jeżeli mieliby takie samo poczucie humoru to ten wpis by nie powstał. Plus, nie zawsze wyłożenie tego, co nam się nie podoba to "zloszczenie się" czy "spinanie". Dziewczyna poczula się urazona i ma prawo to powiedzieć, czasem żarty mogą nam nie odpowiadac i być nie na miejscu. Sama dobrze wiesz, że czasem potrafią zabolec.
  • Odpowiedz
Tylko pytanie, czy ten plan się uda bez fryzury za 300 zł.

@Mordeusz: 300zł to ja wydaję na farbowanie moich długich i gęstych włosów u byle jakiego fryzjera. Ci z górnej półki to pewnie tysiaka inkasują za farbowanie + podcięcie.
  • Odpowiedz
@gaska: No właśnie fakt, że ten wpis powstał jak najbardziej świadczy, że mają podobne poczucie humoru.

Jakby nie mieli to ona zamiast wrzucać historię na mirko po prostu by się obraziła. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: siedzimy właśnie i się śmiejemy z tych wpisów :D On sam ma skodę i to w kolorze kupy. Właśnie mu wytykam, że w takim razie ma dwie skody... I czy mnie zmieni jak kupi sobie nowy samochód ;). BTW pracuję i stać mnie na takiego fryzjera.
  • Odpowiedz