Problem z linuksem KDE, nie zapisuje mi części ustawień, np. po ustawieniu automatycznego logowania, po restarcie kompa, wymaga hasła, opera co chwile pyta, czy ma być domyślna, klikam "tak" za chwile to samo. Po instalacji odpaliłem aktualizację, było pytanie o plik knfiguracyjny, czy zastosować nowy, czy zostawić stary, może tu leży problem? Kliknąłem "nowy". #linuks #linux #pytanie #pomocy #komputery #informatyka #software #kde
@Shirako: Chodził bardzo ładnie, do czasy zainstalowania nowej wersji :/ Generalnie działał rewelacyjnie, jednak mam wrażenie, że z wersji na wersje, jest coraz bardziej ociężały.
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
#linuks #linux #pytanie #pomocy #komputery #informatyka #software #kde
Netrunner 17
Chodził bardzo ładnie, do czasy zainstalowania nowej wersji :/ Generalnie działał rewelacyjnie, jednak mam wrażenie, że z wersji na wersje, jest coraz bardziej ociężały.