Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +457
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +3
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@poziomka88: A jakie argumenty można dać gdy ona zgłosiła wpis absolutnie zgodny z prawem? I jeszcze wyszła na idiotkę zrównując wszystkich uchodźców do złodziei i bandytów niszczących prywatne mienie, a do nich kierowany był wpis, co wyraźnie zaznaczono. Czy każdy uchodźca to złodziej i bandyta?
Nie wiem jakie miała argumenty, bo nie widziałam wniosku. Myślę, że wkrótce się dowiemy jak dokładnie wyglądał wniosek i jakie jest stanowisko
@poziomka88: Wrzucę ci zdjęcie paru osób które były w przyczepie Pudzianowskiego. Po wyglądzie sądzę, że to japońscy neurochirurdzy albo kanadyjscy inżynierowie budownictwa.
Jeśli ktoś tak pisał o Pudzianie to jest to złe. Obrażanie dotyka ludzi bez względu na ich poglądy polityczne. Przykre jest, gdy ofiara takich działań robi to samo innym, bo to błędne koło nigdy się nie skończy.
@poziomka88: Ja wiem, że to któraś fala migrantów z bliskiego wschodu, z którą nie może sobie poradzić państwo Francuskie.
A śmieszne jest gdy ktoś popierający organizację Hejt Stop sam hejtuje w najlepsze.
Przykre. Zawsze jest przykre, gdy ktoś pisze głupie rzeczy w Internecie. Można się zapłakać.