Wpis z mikrobloga

@Moderacja czemu @PiewcaPozogi został zbanowany? Niby jest komentarz o jakichś błędnych tagowaniach, przejrzałem jego wpisy i nic takiego nie zauważyłem. Możecie podać jakiś prawdziwy powód?
#moderacja
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Deykun: A gdzie tego nsfw brakuje wśród jego wpisów zdaniem moderacji? Jakieś przykłady bym chciał, bo mam wrażenie, że ktoś mocno przesadza...
  • Odpowiedz
@Deykun: W porządku, czyli gdyby nie używał powyższych tagów wcale, tylko jakiegoś swojego, rozumiem bana by nie dostał tak? Serio nie możecie podać konkretnego przykładu, o który prosiłem?
  • Odpowiedz
@Deykun: Czyli reasumując, przyznajesz się, że działanie polegające na zbanowaniu tego użytkowania, wynikało z własnej interpretacji moderatorów, oraz wbrew regulaminowi? :) Bardzo proszę, o krótkie tak lub nie :)
  • Odpowiedz
@Deykun: Haha, niezła ściana tekstu. Serio nie potrafisz po prostu się do czegoś przyznać? W życiu też tak postępujesz? :) Przepraszam, że zapytam, ale ile masz lat?
  • Odpowiedz
@Moderacja: Ehe, wbrew regulaminowi i logice, z tłumaczeniami jak politycy PiS po zadaniu konkretnego pytania. Szkoda, że moderatorzy robią k---ę z logiki, i nie mają jaj o tym wprost napisać, tracę przez to do was szacunek.
  • Odpowiedz
@Moderacja: Tak, poprawnie wbrew zasadom użytkowania serwisu. Właśnie o tym mówię, zero refleksji czy logiki. Do tego zero merytorycznych podstaw tylko ogólniki. Nie kompromitujcie się już.
  • Odpowiedz