Mireczki. Ręce mi opadają i c--j mnie strzela. Za namową kogoś z #bojowkaandroid kupiłem note'a 2. Praktycznie świeżo po premierze, wszyscy się spuszczali. Radził dobry kumpel - kup #iphone 5. Będzie Ci się ładnie sprzęgał z #macbook. Odżałujesz troche wiecej kasy ale zaoszczedzisz nerwy. Ja kupiłem note 2 bo rysik tyla ramu tyla rdzeniufff tyle tasków na raz. Teraz 3 lata pózniej mój telefon ma problem z odbieraniem rozmów w sensie ja przeciągam po ekranie a ten zaczyna lagować, o---------ć, tnie sie jak nastolatka z problemami.
Nie szukam flame'u szukam pomocy. co zrobić - przywracałem ustawienia fabryczne, przeinstalowywałem system z wszystkimi akualizacjami. Po 2 tyg wracało do stanu sprzed. Co jeszcze ;__; #android
@martwy_kotek: A JAK NIE TO CYANOGENA jak pisze @LuK1337, jak to aktualnie działa to nie wiem, ja 2 lata temu po zainstalowaniu cyanogena nigdy do niego nie wróciłem. Ale chyba juz ogarnięty jest
@martwy_kotek: nie masz jakiegoś syfu od samsunga, z którego nie korzystasz, albo od operatora? Ja dużo słabszy dwuletni tel ostatnio stawiałem na nogi. Wystarczyło zrootowac zainstalować robot uninstaller i powywalac badziew od Play i Samsunga i śmiga lepiej niż nowy na stockowym romie.
@Nevertheless: Z doświadczenia ;-) wiesz jak działa Android, aplikacje się nie wyłączają, mielą w tle. Setki razy miałem tak, że przy dużej liczbie aplikacji nie mogłem odebrać połączenia bo tak lagowało. Można też ubijać niepotrzebne aplikacje ale to takie p---------e. Za wolny sprzęt w stosunku do softu który na nim działa ( ͡°ʖ̯͡°)
@Nevertheless: @martwy_kotek: Mam od prawie 2 lat Note 3. 3 razy w naprawie, obecnie nie działa Wifi, Blutuf i czasami LTE. Lubię ten telefon ma wszystko co potrzebuję, ale k---a co chwila w naprawie.
Ja kupiłem note 2 bo rysik tyla ramu tyla rdzeniufff tyle tasków na raz.
Teraz 3 lata pózniej mój telefon ma problem z odbieraniem rozmów w sensie ja przeciągam po ekranie a ten zaczyna lagować, o---------ć, tnie sie jak nastolatka z problemami.
Nie szukam flame'u szukam pomocy. co zrobić - przywracałem ustawienia fabryczne, przeinstalowywałem system z wszystkimi akualizacjami. Po 2 tyg wracało do stanu sprzed. Co jeszcze ;__; #android
@maciekph: Skąd wy to bierzecie xD Co mają aplikacje to takiego działa telefonu, pls mirki
Mamy 2016, nie 2010
Dla mnie tyle w temacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)