Ale ta gra jest dobra, że też tak późno ją odkrywam. Dla fanów Gwiezdnych Wojen pozycja obowiązkowa, mocno nietuzinkowy MMORPG, który chyba jako jeden z nielicznych stawia na fabułę. Poletzam. Ale sobie rudą o-------m ( ͡°͜ʖ͡°) #swtor #mmorpg #gry #grypc #internetexplorer
@aryss: KotFE bardzo spoko ;p Szkoda, że do przejścia raczej tylko jedną postacią no i musimy czekać na wszystkie epizody :/ Shadow of Revan z kolei było dla mnie rozczarowaniem...
@frikuu: Już nie pamiętam, ile godzin miałem i który level. Niesamowicie dobry tytuł. Podobał mi się bardziej, niż WoW i abonament kosztował 30zł miesięcznie [ grałem F2P i było spoko]
16 postaci 55-65 ostatni dodatek wyrównał poziom operacji co daje nam 9 operacji do farmienia. Szkoda tylko, że nie dodają Nc wych map pvp i nowych operacji od grudnia 2014. Samo story to trochę za mało. Nie zmienia to faktu, że gram od dwóch lat namiętnie.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Ale sobie rudą o-------m ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#swtor #mmorpg #gry #grypc #internetexplorer
źródło: comment_TuN6oaCElD6d52kYToVveCEgDLib0j4T.jpg
Pobierz( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora