@jacekbe: jest OK. Nie mój styl (wolę bardziej aktualne dystrybucje i chcę sobie system poskładać samemu), ale przez sam wygląd zastanawiałem się, czy się nie przemóc.
@Baero: Właśnie przez głupie UEFI nie mogłem zainstalować WIN10 gdy padł mi WIN7, więc w końcu wybrałem LIinuxa ( ͡°͜ʖ͡°) @Althorion: Odpalę sobie z pendrive zobaczę jak działa i najwyżej wtedy zdecyduję
@Althorion: Ja się przemogłem, zainstalowałem i po niecałej godzinie wyłączyłem na dobre. Właśnie dlatego, że niczego nie mogłem tam poustawiać po swojemu ( ͡°ʖ̯͡°)
@jacekbe: Ja ze swojej strony polecam, używam zarówno prywatnie jak i w pracy i jak dotąd nie miałem większych problemów. Widać czasem, że to wersja 0.3, ale to raczej drobnostki niż rzeczy krytyczne.
@LuK1337: Jakiś czas temu jak instalowałem WIN10 z pendrive to był jakiś problem z tablicą partycji przy bootowaniu z pendrive z UEFI. A bez UEFI nie chciał ruszyć w ogóle. Dawno to było mogłem coś pokręcić (⌒(oo)⌒)
@jacekbe: Mi się podoba, ja bym brał, bo to na debianie którego znam. Tylko że mój Mint działa tak dobrze że nie daje mi powodu do zmiany dystrybucji :)
#linux #elementaryos
Komentarz usunięty przez autora
@Baero: Właśnie przez głupie UEFI nie mogłem zainstalować WIN10 gdy padł mi WIN7, więc w końcu wybrałem LIinuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Althorion: Odpalę sobie z pendrive zobaczę jak działa i najwyżej wtedy zdecyduję