Aktywne Wpisy
Viado +7
Wkurza mnie to że w Turcji zginęło 45k osób a w mediach prawie cisza a jak 24 lutego zeszłego roku była eskalacja konfliktu na ukrainie to media trąbiły o tym 24/7 jakby był koniec świata, Chociaż do tej pory nie zginęło tam tyle cywili co w Turcji przez 1 dzień. Hipokryzja mediów
#turcja #ukraina #rosja #wojna #bekazlewactwa
#turcja #ukraina #rosja #wojna #bekazlewactwa
hlebak +65
Chcecie prawdziwy powód braku humoru tucznika? Dokładnie od wczoraj od tego momentu już nie są cali w skowronkach
On jeszcze nie wie, ale już podejrzewa
#danielmagical
On jeszcze nie wie, ale już podejrzewa
#danielmagical
Powstrzymuje mnie tylko jedno - brak ADBLOCK'a dla przeglądarki od MS (Edge) - Czy jest na to jakiś sposób ?
I jest może ktoś kto robił takie przejście albo korzysta w pełni z platformy MS ? Jak wrażenia ?
#pytanie #google #microsoft #android #gmail #drive #migracja #pytaniedoeksperta
Sam używam raczej MS: onedrive, office, onenote
Ale są usługi google które są niezastąpione: gmail, chrome, youtube
Pomimo mojej sympatii do MS muszę przyznać że edge w tym momencie nie nadaje się do codziennego użytku. Z każdym update jest coraz lepiej, niedawno jeszcze nie było nawet listy pobieranych plików. Ale jeszcze trzeba poczekać.
Ja tam mityczną synchronizację mam w zadku, bo po co? Wszystko mieć u siebie i spokój
Albo sam zrób platformę, narzędzia są otwarte - potrzebujesz tylko serwera
@fervi: Na casteopie nie odpale np Gry czy Teamvievera+ms offica.... :(
Dodatkowo wszystko idzie w chmurę jak wspomniałeś, masz już komputery w chmurze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aczkolwiek to i tak zależy od ciebie, ja się przenoszę na "Androida", a raczej ogólnie na platformy ARM, bo Intel moim zdaniem nie ma racji bytu. Ale też staram się (na ile to możliwe oczywiście) mieć wszystko w jednym miejscu. Chodzi o to, że