Wpis z mikrobloga

Mirki z #zabrze #gliwice #rudaslaska i okolice. Z góry przepraszam za spam tagami, ale nie bardzo wiem jak się zabrać za #damprace dla programisty #php na mikro. W gruncie rzeczy pierwszy raz mam za zadanie znaleźć kogoś na te stanowisko i może mi podpowiecie jak (i gdzie) szukać?

Jakbym akurat trafił na zainteresowanego, lub znacie kogoś kto akurat takiej pracy szuka to zamieszczę kilka szczegółów:
Praca stacjonarna w Zabrzu (w pobliżu zjazdów DTŚ, A1 i A4). Szukamy kogoś kto zna:
- PHP w wersji 5.6 (mile widziana znajomość wersji 7)
- SVN lub GIT
- Język Angielski (w stopniu umożliwiającym sprawne posługiwanie się dokumentacją. Mile widziana znajomość języka w stopniu komunikatywnym)
- MySQL
- framework Symfony

Oferujemy ciekawą i stabilną pracę w przyjaznej, niemal rodzinnej atmosferze ( ͡° ͜ʖ ͡°), dobre zarobki, możliwość rozwoju i nauki nowych technologii i rozwiązań, a co najważniejsze: "dinner friday" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 25
@singollo @grim: Przepraszam - niedopatrzenie. Umowa o pracę (chyba, że ktoś bardzo chce inną). Płaca: od ~2800 do ~5000zł brutto (w zależności od umiejętności) - ogólnie zasada w firmie jest taka, że wraz ze wzrostem przychodów firmy, zyskują wszyscy pracownicy, więc jaka by nie była na początku, z czasem na pewno wzrośnie.

@pitu120: już wisi od jakiegoś czasu, ale chyba mało członków z okolicy ( ͡° ʖ̯ ͡
@gienek_: uważasz, że nie są dobre? Nie szukamy architekta aplikacji tylko "regularnego" programisty i zauważ, że nic nie piszę o doświadczeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) W dodatku, jak wspomniałem, to jest oferta na początek. Ile Twoim zdaniem zatem powinniśmy zaoferować?
@Angel_of_death: "Te ponad 2 tys. zł brutto po podwyżce dotyczy pracowników sklepów, którzy rozpoczynają u nas pracę. Po tym okresie dostają podwyżkę w wysokości 9 proc., a po dwóch latach mają zagwarantowane wynagrodzenie 2,6 tys. zł brutto. Te podwyżki są u nas zagwarantowane w umowie o pracę."
@normanos: właśnie byłem w Lidlu to przy okazji zapytałem o wynagrodzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) na start jest 2000zł brutto. Według mnie 2800 brutto dla kogoś bez doświadczenia to całkiem dobra stawka. Oczywiście to są widełki dolne, dlatego też nie do końca wiem, dlaczego zakładasz, że akurat taka stawka będzie ostateczna?
Ee, 2.8k za pisanie skryptów w phpie bez obowiązkowego wyższego wykształcenia, czy też doświadczenia wydaje się całkiem rozsądną ofertą (przynajmniej dla mnie).
@Elwer: tak samo właśnie pomyśleliśmy. Oczywiście jeśli ktoś ma, lub nabędzie w tym czasie, więcej doświadczenia i umiejętności to ta stawka będzie wyższa.