Aktywne Wpisy

MonazoPL +104
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Nocowanko typu skromnego dzisiaj było ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Screenshot_20260107_160716_Gallery
Pobierz

Kilka porad ode mnie:
➊ Stosuj jakąś lepszą graficzną formę prezentacji linków. Aktualnie jest to 'wall of text'. Użyj jakiegoś wypunktowania (jak np. w tym komentarzu) oraz rozdziel linki dodatkową nową linią. Zwiększając czytelność, zwiększysz też klikalność w linki. A za klikalnością pójdą plusy i będziesz piękny, znany i bogaty... prawie jak @imlmpe ( ͡º
Ad 1. Racja
Ad 2. Myślałem o jednym zdaniu do każdego linku, ale za dużo czasu mi to zajmuje. Czasami jak tytuł nie jest zbytnio opisowy, to go zmieniam lub dopisuję swoje wyjaśnienie.
Ad. 3. Racja
Ad. 4. Lubię suby i być piękny, młody i bogaty, ale nie jest to głównym celem tego tagu.
Wrzucam linki, które ja czytam, żeby się podzielić