Aktywne Wpisy
GejAnonim +99
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7

TgcRap4 +86

Nie jestem fanem wrzucania postów około programistycznych czy o tematach miękkich(co nie znaczy, że ich nie czytam). Wolę wrzucać artykuły stricte technologiczne. Widzę jednak, że cieszy się to zainteresowaniem i często pobudza do dyskusji, więc oto jest:
Jak nie odchodzić z pracy
ANGULARJS – DEPENDENT DROPDOWNS
Parsowanie plików z ogranicznikiem pól. Metoda String.Split i String.SplitWithCheckSeparator
(Not so) Stupid Question 284-287: What is cyclomatic complexity, how do you calculate it and what does the score mean?
Generate C# Client API for ASP.NET Web API
Hiding Methods from IntelliSense
Handling Lists of Selectable Items in ASP.NET MVC
Kilka porad ode mnie:
➊ Stosuj jakąś lepszą graficzną formę prezentacji linków. Aktualnie jest to 'wall of text'. Użyj jakiegoś wypunktowania (jak np. w tym komentarzu) oraz rozdziel linki dodatkową nową linią. Zwiększając czytelność, zwiększysz też klikalność w linki. A za klikalnością pójdą plusy i będziesz piękny, znany i bogaty... prawie jak @imlmpe ( ͡º ͜ʖ͡º)
➋ Większość
Ad 1. Racja
Ad 2. Myślałem o jednym zdaniu do każdego linku, ale za dużo czasu mi to zajmuje. Czasami jak tytuł nie jest zbytnio opisowy, to go zmieniam lub dopisuję swoje wyjaśnienie.
Ad. 3. Racja
Ad. 4. Lubię suby i być piękny, młody i bogaty, ale nie jest to głównym celem tego tagu.
Wrzucam linki, które ja