Wpis z mikrobloga

Zrobiłem sobie tak o z głowy jakiegoś pseudo-mid tempo mage. Całkiem się spisuje (przynajmniej na 15 randze... jeszcze nie miałem czasu pogrindować rankingu), bo flamewalkery nie są corem w wygranej tak właściwie, są tylko dodatkiem. Coś byście zmienili/wyrzucili?
#hearthstone #hearthstonequiz
William_Lawson - Zrobiłem sobie tak o z głowy jakiegoś pseudo-mid tempo mage. Całkiem...

źródło: comment_EhaqtUkfCdkP9OINaxkIQkX4Ca5br5As.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@William_Lawson: Mind control tech - kontra na ZOO locka który jest w mecie i inne raki
2x Ethereal Conjurer - RNG = WIN [jedna z mocniejszych kart w oddatku na maga]
Antonidas - jak nie masz zostaw booma albo daj loatheba

i nie załamuj sie jak przegrasz pierwsze 20-30 gier w tej mecie Tempo średnio sobie radzi i faktem jest że trzeba tym troche pograć żeby czuć sie pewnie.
VaticanVice - @William_Lawson: Mind control tech - kontra na ZOO locka który jest w m...

źródło: comment_8p4SEKUE6ll11UugaLSxERCYupFgm3F7.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Jakubeck: spellblender jest po to, żeby aktywować na sobie jakieś bless of kings palka albo przyjąć na klatę jakiegoś removala. Wrzuciłem go własnie zamiast drugiego conjurera.
@VaticanVice: właśnie antka nie posiadam niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dodam, że nie chcę go przerabiać na zwykłego tempo-aggro.
  • Odpowiedz
@VaticanVice: nom, nie można pograć późnimy deckami.. taki mill rouge zazwyczaj, zanim się w ogole rozkręci jest już martwy. Nie mówiąc o tym, że cięzko się miluje coś, co może w-----ć 10 kart w 5 turze ;p
  • Odpowiedz