Wpis z mikrobloga

no elo mireczki! chciałbym sie pochwalić moim nabytkiem i moim pierwszym, własnym samochodem, zarobionym za własne pieniądze. beemka póki co wyglada zwyczajnie, ale plany są - gorzej z funduszami :( małymi kroczkami z brzydkiej poczwary stanie sie piękną bestią, to tylko kwestia czasu :) 1999rok, 318i, 118KM, pomimo słabej powłoki lakierniczej w przedliftowych e46 tutaj stan wręcz perfekt :) owszem, ma parę wad, ale jak na 17letnie auto nie ma na co narzekać #pokazauto #chwalesie #bmw #samochody
misticusa - no elo mireczki! chciałbym sie pochwalić moim nabytkiem i moim pierwszym,...

źródło: comment_RCkgO2kh6xaRfXFaVhIIyqiTcFgcn5Te.jpg

Pobierz
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@misticusa: cumplu masz mój szacunek, że kupiłeś coś innego niż 90% tego społeczeństwa. Nie auto z rozsądku tylko to, które Ci się podoba i którym nie musisz, a chcesz jeździć :) Gratuluję.
  • Odpowiedz
@misticusa: drogie naprawy, nie polecam, kazda glupota do tej bmw kosztuje duze pieniadze. ale jak ktos ma jakies marzenia aby byc pajacem lansujac sie na gangstera to swietny wybor.
wlozysz w nia drugie tyle co zaplaciles w ciagu 2 lat na same naprawy, zapamietaj moje slowa.
  • Odpowiedz
  • 2
@brylek dzieki wielkie! bedzie czas na rozsadek, poki mlody jestem to jezdze czym chce a nie czym mi sie oplaca:)
@brakuje multifunkcji i bylbym spelniony w srodku :D
@chim3ra z checia :D po sesji sie odezwę
@Methagen: niemilo nazywac kogos pajacem tylko po tym jakim autem jezdzi. przynajmniej tak mnie wychowano - nie oceniaj pochopnie ;)
@a-lexis komfort jazdy, jakosc wykonania i to jak sie prowadzi
  • Odpowiedz