Wpis z mikrobloga

@SScherzo: nie zaczynam dyskusji od ataku ad personam a jesli tak ktos zaczyna rozmowę to odpowiadam tym samym i takich cweli jak ten powyżej trzeba tępić
  • Odpowiedz
@grave: no wybacz, ale sam się tak nazwałeś przez tamten wpis, więc o co Ci chodzi? on tylko wskazał, jak jeden wpis może zmienić postrzeganie na temat jakiejś osoby. jak nie masz dystansu, to takich sytuacji nie stwarzaj.
  • Odpowiedz
@grave: widzisz, ale w tej samej wypowiedzi @Dutch napisał, że nie widzi nic zdrożnego w tym, więc jesteś jedyną osobą, która z tym problem. dlatego warto przemyśleć, zanim się zrobi prowokację, bo takie mogą być tego efekty. IMHO zbyt poważnie podchodzisz do swojego własnego żartu.
  • Odpowiedz
@SScherzo: wiesz to mnie przerosło, bo myślałem, ze nikt nie podkręci zarzutki większość wie, ze to bajt, ale jak sie okazuje, ze celowo ktos chce mi przypiąć łatkę geja to mnie pieni
  • Odpowiedz
@grave: no cóż, musisz liczyć na to, że ludzie zapomną :) masz teraz nauczkę. skoro tak Cię denerwuje, że ktoś może nazwać Cię gejem, to nie rób zarzutek, które mogą to prowokować.
  • Odpowiedz
@grave:

to chyba jesteś ukrytym pedałem, ze oceniasz jakiegoś ciepłego cwela w skalach od 0/10

cweli

przykro mi,ale wyzywanie mnie od pedała to dla mnie ujma

Słuchaj, niedokołysany prostaku, a może wreszcie przestaniesz obrażać innych ludzi z powodu odmiennej orientacji i zaczniesz się o nich wyrażać podmiotowo i z szacunkiem? Jakim cudem Ty studiujesz? System szkolnictwa wyższego aż tak upadł?
  • Odpowiedz
@grave: chłopak mocne 9/10

oceniasz jakiegoś ciepłego cwela w skalach od 0/10

@grave: No ładnie się pan przedstawił nam tutaj w tej chwili słuchaczom przed milionami słuchaczy.
  • Odpowiedz
@Dutch: pseudointeligencie i ukryty pedale, który tak rozprawiasz o tolerancji - najpierw sam przestań rozmawiać zaczynając od wyzwisk ad personam. Będę się o nich wypowiadał dużo lepiej niż o takich pseudointeligentach jak Ty.
  • Odpowiedz