Aktywne Wpisy
rozowyslonikx +246
2700 plus prąd i gaz za takie coś na grunwaldzie #poznan
pangkor +537
#l-------------j #wakacje #pogoda #polska #takaprawda
Wole 30 stopni temperatury niż:
-5 i deszcz przez pół roku,
-brak słońca,
-ciemno o 16,
Wole 30 stopni temperatury niż:
-5 i deszcz przez pół roku,
-brak słońca,
-ciemno o 16,
stawy - regeneracja, ochrona. jak, czym najlepiej?
pytam zarowno o jedzenie jak i roznego rodzaju suplementacje, czy moze nawet jakies cwiczenia (jesli jest cos co stricte dziala pozytywnie na stawy) - wszystko mnie interesuje
Nie wchodzę w ketozę, nie widzę korzyści.
Cukry i białka są konieczne do życia.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jem wg schematu, że na każdy gram białka przypada 3-4 gramy tłuszczu i 0,8-1 gram węglowodanów.
Jem do syta i nic nie liczę, czasem zjem 40g białka, czasem 100g dziennie i proporcjonalnie pozostałe składniki.
Ten pierwszy to bubel :) jakosciowy
@Gavroche: ( ͡° ͜
Widzisz, nie wiem mnóstwa rzeczy z mnóstwa dziedzin, ale dieta i sposób trenowania do nich nie należą.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wymądrzam się, bo mi zwisa reszta świata i jej zdrowie, nie chcę też nikogo też przekonywać, bo każdy ma prawo robić błędy jakie chce.
Piszę takie rzeczy po to, żeby może komuś się lampka zaświeciła i zaczął myśleć, zamiast odtwarzać cudze poglądy i to takie śmieszne.
Wracając do tematu kolagenu, może bardziej obrazowo, wiesz jaka jest różnica między skarpetkami za
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hydroliza
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hydrolazy
Długie gotowanie szalenie ułatwia działanie enzymom trawiennym w przewodzie pokarmowym, dlatego wywary i galarety rządzą.
Hydrolizat żelatyny, jakby się skomplikowanie nie nazywał, to nadal żelatyna, tylko wstępnie
Tak, trenować.
Albo jedna sesja co dwa tygodnie, różnych trzymań na górę i dół, albo raz w tygodniu, jakieś ćwiczenie na górę (np. ciężkie wyciskanie z zatrzymaniem w lockoucie) i na dół (np. siady czy GM z pełnym wyprostem kolan i 3 sekundowym przytrzymaniem).
@Gavroche: xD
Trudno uwierzyć, co?
Wiem, każdy mierzy swoją miarką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Karoleer: o co mu tutaj chodziło z tym GM, co to jest?