Wpis z mikrobloga

Ja mam superlux hd668b i polecam, dosyć wygodne dzwiek spoko, jeżeli chodzi o same pady to warto je wymienić na jakieś materiałowe, ja mam obszyte bawełną żeby się nie grzaly uszy :)
  • Odpowiedz
@3330235: dobre słuchawki dla graczy. kiedyś czytałem ich recenzje i miałem je kupować ale ostatecznie kupilem stowe droższe pioneery se a 1000 bo chciałem głównie słuchawki do muzyki.
  • Odpowiedz
@3330235: Jakiekolwiek dobre normalne słuchawki będą lepsze od tego shitu od steelseries.
z zamkniętych hd669, półotwarte HD-668b, hmc631 też bardzo dobre ale potrzebują dużo lepszego źródła niż zintegrowana karta dźwiękowa.
  • Odpowiedz

Posiadam laptopa lenovo y580 i wydaje mi się, że on ma zintegrowaną kartę dźwiękową.
To reasumując, nie polecacie żadnych steelseries ? tylko hd669 lub HD-668b
  • Odpowiedz
@3330235: też mam laptopa, z beats audio, kupiłem je za 70zl więc jak za tą cenę nie ma lepszych, jak wspomniałem pady trzeba albo wymienić albo sobie jakoś zmodowac
  • Odpowiedz
@3330235: Tak ma integre, zawsze możesz kupić do niego DAC na usb ale to już trochę kosztuje.
Steelseries są spoko jeżeli zapłacisz za nie ok 50zł to wtedy warto, bo wtedy grają proporcjonalnie do swojej ceny, a tak to przereklamowany chłam.

Audiotechnika robi świetny sprzęt ale w tej kwocie lepiej polować na hyperx cloud v1 do 250zł.

Zamknięte słuchawki bardziej izolują od otoczenia, nie słyszysz co się dzieje na zewnątrz. W zamkniętych słuchawkach
  • Odpowiedz