Aktywne Wpisy

adisoniusz +458
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +222
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

Mireczki planuje kupić jakieś lepsze słuchawki,gram w CS GO,
pomóżcie coś wybrać:
na oku mam takie:
1: opis odnośnika
2: opis odnośnika
3: opis odnośnika
4: opis odnośnika
P.S
Jak macie jakieś lepsze propozycję to poproszę..
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@piotria: mówisz, że lepsze będą od steelseries ?
z zamkniętych hd669, półotwarte HD-668b, hmc631 też bardzo dobre ale potrzebują dużo lepszego źródła niż zintegrowana karta dźwiękowa.
Posiadam laptopa lenovo y580 i wydaje mi się, że on ma zintegrowaną kartę dźwiękową.
To reasumując, nie polecacie żadnych steelseries ? tylko hd669 lub HD-668b
A co myślisz o tych:
linkkk
Ciężko powiedzieć bo nie mam porównania, ale wydaje mi się że 220zl to trochę dużo, chyba bardziej nie pomogę :)
i jakie do CS-a bd lepsze ?
Steelseries są spoko jeżeli zapłacisz za nie ok 50zł to wtedy warto, bo wtedy grają proporcjonalnie do swojej ceny, a tak to przereklamowany chłam.
Audiotechnika robi świetny sprzęt ale w tej kwocie lepiej polować na hyperx cloud v1 do 250zł.
Zamknięte słuchawki bardziej izolują od otoczenia, nie słyszysz co się dzieje na zewnątrz. W zamkniętych słuchawkach