Aktywne Wpisy

maximuss +247
1. Kupujesz mieszkanie tuż przy samym dworcu głównym w Krakowie.
2. Ścisłe centrum miasta, bardzo blisko do rynku, świetna komunikacja.
3. Jednolita, nowoczesna zabudowa - prestiż motzno.
4. 20k/m2 - raz się żyje.
5. Wprowadzasz się, a amerykański pan inwestor postanawia postawić tuż przy twoim bloku mega skład na kurniki inwestycyjne, który znacznie odstaje skalą od reszty bloków.
6. Już czujesz i słyszysz w głowie te libacje pijanych angoli, którzy przyjadą tutaj
2. Ścisłe centrum miasta, bardzo blisko do rynku, świetna komunikacja.
3. Jednolita, nowoczesna zabudowa - prestiż motzno.
4. 20k/m2 - raz się żyje.
5. Wprowadzasz się, a amerykański pan inwestor postanawia postawić tuż przy twoim bloku mega skład na kurniki inwestycyjne, który znacznie odstaje skalą od reszty bloków.
6. Już czujesz i słyszysz w głowie te libacje pijanych angoli, którzy przyjadą tutaj

120_Dni_Sodomy +26

Mircy, pomocy. Jakim programem nagrać płytę na windowsie żeby bez problemu dało się ją odpalić na linuxie?
Nero mówi, że nie daje rady ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co to znaczy, że są problemy?
Weź pierwszy lepszy z googla i sprawdź. Każdy wypala tak samo..
Linux nie widzi danych nagranych na płycie (myślę że to jakąś dystrybucja ubuntu). nie wiem na jakim komputerze dokładnie płyta była nagrywana ale na pewno był na windowsie. nagrywarka jest raczej sprawną bo mój komputer widzi wszystkie jedne pliki na płycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie nagraj z jak najwolniejsz ą prędkością zapisu
@woyteczek: nie wypalaj z multisesją...
@pasqd: kurcze, nie jestem pewien czy na płycie jest zamknięta sesja. mogę to jakoś sprawdzić i ewentualnie ją zamknąć używając wbudowanego narzędzia w win10?
I jeszcze porada od Ms do win7: W Eksploratorze Windows kliknij napęd nagrywarki, a następnie kliknij na pasku narzędzi opcję Zamknij sesję.