Wpis z mikrobloga

@Cheater: Rząd PiS desygnuje Morawieckiego na wicepremiera, a jakiś wykopek będzie się czepiał tego, że nie ma legitymacji partyjnej. Skoro Morawiecki jest ministrem i wicepremierem w rządzie PiS to jego wypowiedzi na temat gospodarki można analizować w kontekście innych wypowiedzi z tego środowiska.
Ale ok. Jak Morawiecki zrobi czy zaproponuje coś dobrego, to będę Cię wolał, żebyś uświadamial wyborców PiS że nie przypisywać zasług PiS. To da w końcu zasługi
  • Odpowiedz
@Cheater:
PiS oklamywal ludzi, że Polska jest w tragicznej sytuacji żeby ich zastraszyc i przejąć władze.
PiS przejął władzę.
PiS powołał na wicepremiera człowieka, który twierdzi, że polska gospodarka ma się świetnie.
Nie ma się na co patrzeć! Wszystko się zgadza! To zupełnie normalne. Ja też zatrudnilbym kogoś, z którego analizami dziedziny którą ma się zajmować kompletnie się nie zgadzam!
  • Odpowiedz
@Cheater: Ty chyba specjalnie mnie trollujesz. Rozmawiamy o PiS i próbuje ci tłumaczyć czemu uważam za uzasadnione mówienie o PiS gdy wypowiada się wicepremier rządu PiS a ty mi wytykasz, że w tej rozmowie wspominam o PiS. No po prostu sobie kpisz...
  • Odpowiedz