Aktywne Wpisy

PrzylepkaZniszczenia +160
Mam dziwne hobby. Oglądam reklamy z całego świata.
W Afryce nie ma nawet jednej reklamy gdzie są biali ludzie mieszani z czarnymi. Czy oni nie są przypadkiem rasistami?
#reklama #ciekawostki #rasizm
W Afryce nie ma nawet jednej reklamy gdzie są biali ludzie mieszani z czarnymi. Czy oni nie są przypadkiem rasistami?
#reklama #ciekawostki #rasizm
źródło: temp_file7991426471070185979
Pobierz
Kordem +35
Siostra poleciała do matki narzekać, że ja mam mieszkanie. Matka dzwoniła potem do mnie ze słowami, że będzie zrywanie umowy dożywocia z siostrą, bo się pokłóciły i dom też będzie na mnie. Teraz dowiedziałem się też, że matka jej ciągle pożyczała bardzo duże sumy pieniędzy i w ciągu 3 lat pożyczyła równowartość tego mieszkania co je mam.
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
źródło: image
Pobierz

Co ten PiS chwali PełO. Znaczy w kampanii kłamali? #polskawruinie
#neuropa #4konserwy #polityka #bekazprawakow #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale ok. Jak Morawiecki zrobi czy zaproponuje coś dobrego, to będę Cię wolał, żebyś uświadamial wyborców PiS że nie przypisywać zasług PiS. To da w końcu zasługi
PiS oklamywal ludzi, że Polska jest w tragicznej sytuacji żeby ich zastraszyc i przejąć władze.
PiS przejął władzę.
PiS powołał na wicepremiera człowieka, który twierdzi, że polska gospodarka ma się świetnie.
Nie ma się na co patrzeć! Wszystko się zgadza! To zupełnie normalne. Ja też zatrudnilbym kogoś, z którego analizami dziedziny którą ma się zajmować kompletnie się nie zgadzam!
@Xianist: mógłbyś podać źródło tych swoich rewelacji?ʖ ͡°)