Aktywne Wpisy
Lawsuit +1
Skad ze ja tak zapytam Musk bierze ten networth?
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
KhalTanio +297
#twinpeaks
R.I.P David Lynch
R.I.P David Lynch
W Afryce nie ma nawet jednej reklamy gdzie są biali ludzie mieszani z czarnymi. Czy oni nie są przypadkiem rasistami?
#reklama #ciekawostki #rasizm
Tak jak zwierzęta łatwiej skumają, na zasadzie pokazujesz małpie filmik jak inna małpa coś zjada, to ona szybciej to skuma
a jaki cel jest mieszanie czarnych w reklamach, w krajach takich jak polska gdzie 99 proc to biali?
Normalizacja nielegalnej imigracji.
Według niego, to nie po to by widowi powiedzieć co się dzieje.
Tylko po to, by sama zrozumiała co sie dzieje
Cos w stylu
-Samochód uderzył tego rowerzystę, teraz wstał i wział kija i uderzył w samochód, on wysiadł, on wysiadł,
to jest szokujące info i wiedza dla wielu z ludzi, wszak jesteśmy zawsze karmieni hasłem że wszyscy ludzie są tacy sami itp itd. Otóż czarnoskórzy mają
Niezłe combo
@PrzylepkaZniszczenia: Oczywiście, że rasistowski wpis jest od kogoś, kto również nienawidzi kobiet xD Przewidywalni jesteście w c--j.
https://youtu.be/zKGs8ZJyHrg?si=T-A-4WbtIDQCFFQm