Aktywne Wpisy
Megawonsz_dziewienc +2078
Jestem sobie w auchanie i przechodziłem przez dział z zabawkami bo potrzebowałem monopoly, no i jakiś gówniak w wózku darł ryja na cały sklep bo mu matka czegoś nie chciała kupić, chyba lego bo stali przy nich właśnie. No i niewiele myśląc jeszcze oprócz monopoly wziąłem jakiś dupny karton za 600 zł z Harrego Pottera. Zrobiłem to oscentacyjnie i chamsko wręcz będąc niewerbalnie agresywny bo położyłem na samej górze wózka tak żeby
WielkiNos +506
Kobieta plus size lvl 35 zastanawia się dlaczego żaden facet jej nie chce i dowiaduje się jaki jest powód.
#plussize #logikarozowychpaskow #pieklokobiet
#plussize #logikarozowychpaskow #pieklokobiet
W 6/10 przypadkach jak jadę do pracy to na przystanku o tej porze czeka na swoje 26 #mpk ładny #rozowypasek z mojego osiedla z bloku naprzeciwko. Tak blisko i tak daleko. No więc zbieram się na odwagę, zjeżdżam na zatoczkę, szyba w dół i się pytam:
JA: dzień dobry, może Panią podrzucić?
ONA: ... (nic)
JA: (robię najsłodszy uśmiech jaki potrafię)
ONA: NIE
Słuchajcie #rozowepaski jeśli tyle dla was znaczy takie poświęcenie jak moje, to nie ma dla Was nadzieji. klik
#lublin #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #tfwnogf #tfwnobf #przegryw #feels
A czy ja jej kazałem wsiadać? Wystarczyło grzecznie powiedzieć 'nie, dziękuję" i temat zamknięty a tutaj kilka osób insynuowało, że wręcz powinien ją za tą propozycje przeprosić xD