Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +25
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Druga sprawa troszkę bardziej poważna - hamowanie. Hamując na śliskiej nawierzchni (śnieg, lód) dosyć gwałtownie, samochód wpada mi w poślizg wszystkimi 4 kołami, i ma w dupie wszystko. Hamulec nic nie daje, ruchy kierownicą nic nie dają, po prostu sunę praktycznie bez kontroli, aż koła nie odzyskają jako-takiej przyczepności. Jakieś sprawdzone porady, jak wyjść z takiej sytuacji? Oczywiście poza niedoprowadzaniem do niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszedrifu #kierowcy #prawojazdy może trochę #motoryzacja
będziesz miał poślizg podsterowny
@Kelemele: Zimówki mam, nawet nowe :) Redukcja biegu i hamowanie silnikiem to dobry pomysł i tak robię, to nie jest tak, że jak śnieg poleci
@robertx: nawet bez ręcznego da się zarzucić dupą, wytarczy zabawa z przerzucaniem masy auta. ale to polecam ćwiczyć na pustym parkingu/placu itp. kiera lewo prawo, z gazem, bez gazu. samochód jak kobieta, wyczuj go. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
co do drugiej sprawy to hamowanie silnikiem i żadnych gwałtownych kopów w pedał hamulca. tak jak wcześniej, najlepiej będzie jak sam to
ty serio xd?