Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

W kontrolerze mam metodę createAction(), route mam opisany w taki sposób:
/**
* @Route("/create", name="adminchallengecreate")
*/
korzystałem z tej metody aby dodać nowe wpisy w DB. Później dodałem KNPpaginator i zrobiłem paginację. Teraz chcę dodać kolejny wpis w DB, a nie mogę skorzystać z metody. Jak klikam na anchor albo wpisuję URL, to wyświetla mi listę wpisów. URL mam poprawny. path nigdzie się nie powtarza. W createAction() wpisałem die();, bo myślałem, że może przekierowuje mnie do listy, ale to w niczym nie pomogło. Router ignoruje metodę i otwiera listAction. Logi nie zawierają błędów.
Gdzie mogłem coś zepsuć?
Aha, mam editAction() i ta metoda działa poprawnie.
#php #webdev
@Jurigag: Nie, można przekazać query, zamiast wynik, przykład:
https://github.com/KnpLabs/knp-components/blob/master/doc/pager/usage.md#sorting-database-query-results-by-multiple-columns-only-doctrine-orm