Aktywne Wpisy

Wesol96 +7

luciditygone +56
Przypomniało mi się, jakie upokorzenie czułam szukając pracy w peaku pandemii świeżo po licencjacie. Rozsyłałam setki CV dziennie i g---o. Z desperacji wysłałam na przeczekanie CV do kołchozu, gdzie na akord składa się kinder niespodzianki XD A rekruterka zadawała mi tam wiele bezsensownych pytań typu jakim zwierzęciem chciałabym być albo jakie są nietypowe zastosowanie widelca. Siedziałam tam i prawie się rozpłakałam na miejscu, w życiu nie czułam takiego zażenowania. Równie dobrze za

Niekoniecznie zależy mi na graniu w uber detalach, ale grunt, żeby gry jak najdłużej działały stabilnie... Ostatni raz kompa kupowałem 7 lat temu, teraz mam przerwę w graniu i chciałbym wrócić :)
Tylko założenie jest takie, że jak mam dokładać te 500 zł to chciałbym, żeby tak karta przez 2 - 3 lata służyła mi wiernie w najnowszych grach, nawet kosztem ujmowania detali w przyszłości.
@neo_vir: To bierz 970 jeśli cię stać. Chociaż przy obecnych konsolach 960 4GB też pociąnie trochę, takie GTXy 660 do dzisiaj pozwalają na komfortową grę przynajmniej na medium po 3 latach od premiery.
@neo_vir: nie.
@neo_vir: dołóż do 970, ew. kup używaną na gwarancji.
Wiem, że to brzmi jak mieć ciastko i zjeść ciastko, ale pytam na zasadzie cena/jakość jako osoba, która przez ostatnie 5 - 6 lat zupełnie była poza tematami hardware'u...
Osobiscie stwierdziłem ze mimo ze 970 to bardzo dobra karta to nie dam kilka stow wiecej za pare klatek wiecej. Ot inne priorytety.