Aktywne Wpisy

Ryksa +66
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +9
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

#androiddev #programowanie
EDIT: https://medium.com/ribot-labs/android-application-architecture-8b6e34acda65#.gk2x7sssz
I artykuł opisujący właśnie tę architekturę. (MVP + RxJava)
Komentarz usunięty przez autora
Głównie chodzi o to że w androidzie Controller ma bezpośrednie połączenie do widoku, ba nawet więcej dla niektórych jest on widokiem (przykład. Fragment w dokumentacji Androida).
TD;DL
V i C są w androidzie sklejone ze sobą.
Raczej nie zamierzam używać MVC w androidzie bo obecnie zajarany jestem MVP, ale tak z ciekawości pytam.
@niezielony: MVP jest spoko i raczej w tą stronę lepiej iść. I tak mniej więcej to co zrobili w artykule to jak najbardziej wygląda na MVC z tym że bardziej idzie w stronę prezentera.