Aktywne Wpisy
rudyba +59
Weźcie dajcie kilka plusów na odwagę. Idę jutro pierwszy raz w życiu sama w góry i się zaczynam cykać. Najbardziej, czy po prostu nie będę się nudzić jak przez 10h nie będę miała do kogo gęby otworzyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°) a do obcych nie potrafię i nie lubię.
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Dziewczyna właśnie wynajęła nowe mieszkanie. Dopiero co wykończone, nowy budynek. Patrzę, a tam taki kwiatek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Kapslownica dziś dotarła (pic. rel.).
Jestem przez to zmobilizowany znów próbować coś uwarzyć (pierwsze nie wyszło najlepiej ale zostało wypite i nikt się nie pochorował).
Z racji, że przez najbliższe dwa miesiące będę na L-4 to będę miał czas dobrze wszystkiego dopilnować.
Trzymajcie kciuki żeby dobre wyszło!
#piwo #craftbeer #piwowarstwo #piwodomowe
to nie greta
wygląda na jeszcze #!$%@?ą
@PIWOWARSTWO:
@PIWOWARSTWO:.
@Lrrr: oprócz możliwości #!$%@? rączki w czym jest gorsza od innych? Rozumiem, że mogą być wygodniejsze w użyciu. Czy ta ze zdjęcia nieszczelnie kapsluje?
@Browin: powiedzcie mu, że "sieję ferment" jest naprawdę fajne, ale to "jestem bogiem" to trochę siara xD