Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +83
Niska frekwencja w referendum wybitnie pokazuje ile jeszcze Polakom brakuje do np. Szwajcarów jeśli chodzi o przejmowanie się losami kraju oraz jeśli chodzi o zrozumienie clou demokracji. Nie da się być bardziej bezpośrednio demokratycznym, niż uczestnicząc w referendum. No ale ,,Nitras ze Szczerbą powiedzieli, aby nie głosować". Ech szkoda gadać.
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
#4konserwy
#antyneuropa
#peterkovacpoleca
#wosp
#bekazlewactwa
#polityka
Tutaj towarzysze nie zakopią... a jak to mawiali starzy indianie "tylko prawda może nas ocalić" ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mam też nie dać pieniążków, czy jednak mogę, w ramach podziękowania i żeby inni też mogli z tego skorzystać ?
#!$%@? mnie obchodzi to, że on z tego bierze kase dla siebie, na utrzymanie fundacji czy na koncert.
Sprzęt z serduszkami operował mnie i moją córę. Mojej córce sprawdzili słuch, tak jak tego nikt nie robi na całym świecie.
Mają efekty, są widoczni i są efektywni. Czego chcieć więcej ?
Zadałem Ci pytanie: Czy mogę wrzucać czy nie mogę ?
Ale żadnemu politykowi państwo ma nie stawiać pomników czy tylko temu? (btw.- Jeśli chodzi o Kaczyńskiego to trochę za wcześnie na pomniki dla niego więc tutaj nawet zgoda).
ŚDM to jedna z najlepszych inwestycji i lepszych rzeczy jaka nas spotkała ostatnimi czasy. Każde miasto i państwo wychodzi na plus na tej imprezie i mówię
Co? Masz jakieś wyliczenia?
Komentarz usunięty przez moderatora
Dni trwają 6 dni i każdy pielgrzym zostawia tutaj minimum 100 złotych dziennie- 1,5M*100*6=900M. Z tego pewnie jeszcze wielu
@jamnig
@Czerwona_Rzodkiewka bye za lewakowanie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Skoro Miasto miało stracić na zimowych igrzyskach to dlaczego miałoby zyskać na ŚDM.