Wpis z mikrobloga

tez to mam podobno bany na IP poleciały już dzwoniłem do PSN 14 dni powiedzieli że potrzebują na sprawdzenie i ewentualnie odblokowanie IP
  • Odpowiedz
ja np. przyznam sie ze uzywamel triale 14 dni i kupowałem gry z 14 dniowym dostępem ale nie wiem czy to powód.
Bluzgałeś kogoś online ? wyzywałeś po angielsku albo coś ?
  • Odpowiedz
@Kaolin28: nie, nic takiego, po prostu czasem wyskakiwał mi błąd, że nie mogę rozmawiać przez mikrofon, ponieważ problem z NAT, ale czy to by było powodem do banu, przecież to k---a nie jest ode mnie zależne!
  • Odpowiedz
to nie wiem też jestem mega w-------y, miałem jechać właśnie po słuchawki SONY do plejaka kupić za 350zł a tu jakiś ban. Dobrze że nie kupiłem bo bym się w-----ł. Dodam że nie oficjalnie nie ma żadnych problemów z Playstation network więc ban musi być
  • Odpowiedz
@Kaolin28: ok dostałem odpowiedź od sony, muszę odblokować porty a właściwie ma to zrobić mój dostawca internetu, przedstawiłem dostawcy problem, sprawa w toku, zobaczymy, pewnie dzisiaj już tego nikt nie zrobi, ale mam nadzieję, że od poniedziałku wszystko będzie już ok
  • Odpowiedz
ja kontaktowałem się u siebie i nic nie było zmieniane sprawa dotyczy masę ludzi w Polsce wiadomość portach to tylko potencjalna przyczyna ale zapewne jest to zbanowane IP. NA PSN Support jest gorący temat dotyczący tego błędu chyba nie sądzisz, że nagle 20% usługodawców na całym świecie po blokowało porty :|
  • Odpowiedz