Wpis z mikrobloga

Dzis wpadl feelsy placzace, podsumowalam swoje terazniejsze zycie i spokojnie moge stwierdzic ze jesten spier%olina życiową i przegrywem (,) nic mi sie w zyciu nie udalo. Znajomych nawet nie mam tylko rodzina. Studia mowili ze takie fajne bla bla o ile to dzienne...a ja na zaocznych... praca niestabilna ktora ciezko mi bylo znalezc i praktyczynie zaraz bede bez niej i dzięki niej nie mam wolnego czasu prawie. Nie mam chlopa i nie mialam. Jedyne co mam to komputer..i jedna kumpele z domu rodzinnego. Sa jeszcze gorsze rzeczy ale odpuszcze napisania ich bo sie skompromituje. Brak zycia i to nie tylko przez brak wyjscia z kimkolwiek. W ten sposob odkladam wszystko na pozniej i nic mi sie nie che. Przechodzilam 5 miesiecy sama...jeszcze ta sesja nie chce mi sie #feels #przegryw #gorzkiezale ( ͡° ʖ̯ ͡°) ktoś dołączy do klubu? #depresja
karolajjnn - Dzis wpadl feelsy placzace, podsumowalam swoje terazniejsze zycie i spok...

źródło: comment_SVs78bNobyMBIYv0ldK0aSVF6HjwltyR.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karolajjnn: spokojnie, to tylko początek. Robota, wiadomo. W tym kraju jest trudniej. Ale podołasz problemom. Jak mówią, im więcej tego tym d--a twardsza. Ktoś by się przydał do wyjścia czasem ale jak duze miasto to leć na nastepne wykoppiwo i poznawaj ludzi :)
  • Odpowiedz
  • 0
@karolajjnn: dobra, teraz na serio jestem w tym samym miejscu, guwnopraca, małą ilość znajomych, a na studia dopiero wybieram się w tym roku.
  • Odpowiedz
@karolajjnn: Ja się dołączam. Ostatni tydzień to siedzenie w piwnicy bez kontaktu z kimkolwiek, nawet na mirko. Dziś obudziłem się o 13, po to, aby o 16 pójść znowu spać. Jutrzejsze wyjście na zajęcia to będzie ciekawy przypadek. I też boję się wyjść/zagadać/napisać w obawie przed kompromitacją. Zatem nie tylko Ty tak masz... Wiem, że pewnie żadne to pocieszenie i w sumie nie interesuje Cię to, ale przynajmniej jest dowód
  • Odpowiedz
@karolajjnn: ocenianie siebie przez ciągłe porównywanie do innych prowadzi tylko do coraz to gorszej samooceny i pogłębiania przegrywu. Zawsze znajdzie się ktoś piękniejszy lub mądrzejszy od nas. To normalne. Przestań robić porównania, miej w------e na stereotypy, bądź sobą, znajdź pasję, jesteś tak samo wartościową osobą jak każdy z nas. Ludzie lubią się naśmiewać z innych, bo taka natura do podnoszenia swojej samooceny kosztem innych. Ludzie sukcesu mają w------e na to
  • Odpowiedz
@karolajjnn: Hej, powitajcie mnie w klubie. Ja dodałbym od siebie pozornie aspołeczna jednostka. Jeśli chcesz się wygadać to zapraszam, tu lvl 22 też student.
  • Odpowiedz