Aktywne Wpisy

Hugolina +27
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to

MistrzPatelnii +118
źródło: 1000004588
Pobierz

Warunki: wśród plusujacych losuje jutro o 23:00 jedną osobę, która musi w ciągu 1 godz. udowodnić, że bawi się w mikroklocki. Wystarczy fotka czegokolwiek związanego z mikroklockami. Własne płytki, inne starter kity, pajączki, diy'e itp. Nie chce wysyłać listu komuś, kto na pewno nie ma pojęcia co to jest. Jeśli plus był przez pomyłkę to losuje aż do skutku.
źródło: comment_ITrBYwWZWiWJcnS5pyUsWfkabLQNHHq4.jpg
Pobierzźródło: comment_9y3c82nCXUqAzWHmuB77q9Rs78nKtFfO.jpg
Pobierzźródło: comment_hswrRkPdoJUVuCAzvCQYagdb412Hw2Zc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_RFn8ZF1QNkBuPNHBotDrVh4xIRYICUj8.jpg
Pobierzźródło: comment_TamfxkdEGuLjwB82ktwfdh25BIdH7j4O.jpg
Pobierzstm32f0 i atmega328
źródło: comment_vHwYGsSqE4BjTO6IEfxdO8kD2Ny6Kjog.jpg
Pobierzźródło: comment_AjrWFXzSP4tysaL0OtQ9xmdHkGCUTpkx.jpg
Pobierzźródło: comment_l8zHayC3RhcHYNwvlUuMiDOOOdCk1myz.jpg
Pobierzźródło: comment_kZAr04JgcUoYpvv9MKmv6ywcMzcqwUaB.jpg
Pobierzźródło: comment_ehmtbUs8E5B5jLFXp2pAyttM1SWE0xWe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_5U4GvVuJ8RWCq3qhUwIXmSP40rbi1z66.jpg
PobierzOd niedawna zacząłem zabawę z programowaniem, więc szału nie ma ;)
źródło: comment_vVFl9s3VobX2FrmZWPwesHbR189fopEt.jpg
Pobierz