Aktywne Wpisy

Karyp +138
Drodzy Mirki, Mirabelki i chciałbym was o cos poprosic. Otoz moi rodzice w w wieku emerytalnym wpuscili do domu akwizytorke (zona chlopa co kiedys remonty w domu robil) ktorej po 2 godzinnej prezentacji udalo sie im sprzedac za 2900 zl widoczny na zdjeciu zestaw do ekologicznego sprzatania. Nie jestem zwolennikiem mowienia innym na co maja wydawac pieniadze ale wydaje mi sie ze jest to scam na poziomie wciskania garnkow emerytom. Nie mam
źródło: scam
Pobierz
pieknylowca +126
Niedługo żeby lecieć gdziekolwiek na wakacje to trzeba będzie egzaminy zdawać bo juleczki musza być bardziej lokalne od lokalsow #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000005764
Pobierz

Zamówione: 16.12
Przyszło: 31.12 (czyli po 15 dniach)
Cena zakupu: 53.33PLN (kupione z jakimś kodem rabatowym na ładowarki).
Poszukiwałem dobrej i wydajnej ładowarki z opcją Quick Charge do jednoczesnego ładowania kilku urządzeń.
W chińskich sklepach jest wiele ładowarek z QC, jednak sporo z nich ma zaniżoną wydajność prądową.
Drogą eliminacji słabszych ładowarek, zwycięzcą został Tronsmart. Ładowarka posiada 3 niezależne wyjścia ładowania:
1x Quick charge 2.0 (5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A) - jeśli urządzenie nie obsługuje QC, to port działa jak zwykłe wyjście 5V/2A.
2x 5V/2.4A - wspierane przez VoltIq (ładowarka "inteligentnie" kontroluje natężenie prądu by ładować jak najszybciej, ale by przy okazji nie uszkodzić podłączonego urządzenia).
Wydajność prądowa każdego portu sprawdzona pod obciążeniem. Zgodna z deklarowaną przez producenta.
Quick charge działa bezproblemowo z urządzeniami obsługującymi ten sposób ładowania.
Do ładowarki dołączony jest solidny, gruby przewód USB o długości 1,8m, dzięki któremu osiągniemy maksymalny prąd ładowania.
Jakość wykonania - absolutnie nie ma się do czego przyczepić. Całość zapakowane w eleganckie pudełeczko.
Moja ocena: 5/5
#itemyzchin #banggood #zakupyzchin #pokazzakupy
źródło: comment_iE0K9aPbvan2huSgKRkN4ExlTX6ttmZJ.jpg
PobierzObecnie można kupić w pre-orderze całkiem fajnego, dwu-portowego BlitzWolf® QC2.0+2.4A 30W, którego jeszcze miesiąc temu nie było na BG. Jest tańszy o jeden port w porównaniu z Tronsmartem.
@DOgi: Potwierdzam kompatybilność z LG G4, ale
@felippe: Serio?
To chiński sklep z różnymi ciekawymi rzeczami. Chińczyk faktury raczej Ci nie wystawi.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Y8Rqzq6IxPWy6VmuzoPo4Xo1jGuALAQ6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Sprawdź czy to nie wina kabla. Zazwyczaj tylko te drogie i grube potrafią przepuścić prąd o natężeniu 2A. Nie bez znaczenia jest też urządzenie które chcesz naładować - one też ma kontrole nad tym ile prądu ma pobierać.
Komentarz usunięty przez autora