Aktywne Wpisy

darknightttt +40
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

dzony77 +189

Co się stanęło mircy? Chcę zaimportować z dysku i coś się spierdzieliło, że mam dostęp tylko do katalogu usera. Jak to naprawić?
źródło: comment_z70gnCEZdW46ubCcph37B1Piqd3uOASW.jpg
Pobierzco mnie boli w android studio to brak workspace, jeden projekt > jedna instancja, da się obejść, ale kombinowania co nie miara w porównaniu do eclipse i zabawa z gradle
tak czy siak, w końcu się trzeba przesiąść na to gradle, ale póki działa eclipse, jakoś mi się nie widzi^^
Tak, jeśli napiszesz odpowiednio taksa gradlowego to właśnie tak Ci to wyeksportuje.
Możesz zrobić wiele aplikacji używając Build Flavors albo zmieniać grafikę itp. a następnie budować Gradlem za pomocą skryptów bashowych / pythonowych.
Poświęć jeden dzień roboczy na naprawę swojego workspace, bo ręczne wykonywanie takich rzeczy zabierze Ci całą energię i chęć pracy.