Aktywne Wpisy
jmuhha +9
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
jmuhha +12
Wytłumaczy mi ktoś skąd rolnicy mają fury za pół bańki? ( ಠ_ಠ)
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Odpowiedziałbym po oryginalnym wpisem, ale niestety @grecki ma mnie na czarnolisto i nie pozwala komentować jego walki z mięsożercami xD
Wpis tutaj
Tak się niefortunnie złożyło, że oglądałem "Marsjanina" całkiem niedawno.
A poniżej scena w której Mark tworzy listę swoich racji żywnościowych. Wegańska jak sam s-------n xD
Parafrazując klasyka: "Beka z kogo, chyba z Ciebie"
wołam także #weganizm i #wegetarianizm bo zostali wywołani w oryginalnym wpisie.
@Soojin21:
@geuze: przecież
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale wytknięcie Ci kłamstwa to nie ból d--y.
@wdowapotedlarzu: ale plusowanie wszystkich, którzy się ze mną nie zgadzają i każą mi w---------ć, to już bólem d--y jest. Dziękuję, ten dzień będzie dzięki Tobie lepszy!
@grecki: Zasadniczo plusuję ludzi z którymi się zgadzam, chociaż JA nie kazałbym Ci w---------ć. Gdybym kazał byłbyś na CL.
Spoko, przyczep się do mojego wyglądu. Może moją rodzinę jeszcze zwyzywasz, co? To już jest żenada po
A greckiego polecam wrzucić na CL i zapomnieć, przy takim zaawansowaniu hemoroidów odtagowych jest już nie do odratowania i pewnie niedługo podzieli los skórzanego pana empatii chapo #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°). No chyba że