Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem

Rundy 4. i 5. za nami, więc czas nadrobić zaległości w #typerzuzlowy i je podsumować!
Jak poszło wam typowanie poprawnych wyników?
Runda 4:
Lublin - Rybnik = 1 poprawny typ
Jak poszło wam typowanie poprawnych wyników?
Runda 4:
Lublin - Rybnik = 1 poprawny typ
źródło: Wyniki-Runda 4 i 5
Pobierz

W tym roku mam w planach podróż w dół Europy (Czechy, Słowacja, Austria, Szwajcaria(?), Włochy, Grecja, Albania, Czarnogóra, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Słowenia, Węgry)
Zastanawiam się czy założyć nowy tag, gdzie opisywałbym swoje przygotowania, relacjonował podróż i dodawał zdjęcia z opisami z drogi i odwiedzonych miejsc. Tym razem mam zamiar przygotować się do wycieczki jeszcze lepiej. Będę wdzięczny za każdą poradę co do miejsc wartych zobaczenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie tym postem to zawołam osoby, które skomentują i założę tag. Pozdrawiam!
#podrozujzwykopem #podroze #motocykle #turystyka
źródło: comment_y1YPcTwJT0qz04ewdFu3kkU7L2mCqavA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_rEfBNWbicYtdGXGfpMIfeyAgqY2aLGV1.jpg
Pobierz@kukaszr: KLR! Twoj?