Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +75
#primemma
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment
dziobnij2 +384
Miałem robioną biopsję guza trzustki i guza na nerce. Do tego termoablacja guza nerki. Za kilka tygodni będę znał wyniki biopsji. Teraz mi trochę cieknie z rany ale na szczęście dostałem wypis i wracam do domu. Zdjęcie zrobiłem wczoraj, kilka minut przed wyjazdem na salę operacyjną. Onkologia Bydgoszcz.
#przegryw
#przegryw
Jakieś kubki, płyty, soki i czipsy, do ogrodu jakieś badziewia, filtry do kawy, książki, kolorowanki, ubrania.
Tylko że... no właśnie. Nie wszystko jest po 1 zł. Są rzeczy po złotówkę, ale są też po 3, 5, 8 i 10.
Są jakieś myszki, podkładki, słuchawki badziewne, jakieś rybki zwijki na kable, pudełka żeby się słuchawki nie plątały itd.
Coś co przykuło moją uwagę to startery 5 zł za 1 i 3 zł - #januszebiznesu do dzieła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konkludując: nic ciekawego.
Podobno "1000 rzeczy za złotówkę"...
Sam się dałem wkręcić bo mówię "a co tam złotówka co to jest" a kupiłem jakieś batoniki, soki, płyty CD i DVD i kubek XD
Komentarz usunięty przez autora
@Czerwona_Rzodkiewka: no ja i tak musiałem wyjść do apteki to przy okazji podjechałem