Aktywne Wpisy

mickpl +1108
Ciocia Kasia pedzioła w Radio Zet, że będzie poselski projekt zmuszający deweloperów do ujawniania cen ofertowych mieszkań.
No to teraz czekamy na tłumaczenie branży dlaczego to bardzo szkodliwe dla polskich rodzin.
#nieruchomosci
No to teraz czekamy na tłumaczenie branży dlaczego to bardzo szkodliwe dla polskich rodzin.
#nieruchomosci
źródło: ciocia
Pobierz
ish_waw +135
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dla doświadczonego rowerzysty, ale przyszłego-początkującego-amatora triathlonisty: spinning czy rower stacjonarny?
Ile trzeba wydać żeby kupić coś dobrego i taniego. Może jakieś konkretne modele?
PS. Bedę musiał zamienić 99% jazd rowerem na indoor. Poratujcie proszę!
Komentarz usunięty przez autora
@Pan_Slon: Problem w tym że nie mam dobrego sprzętu do trenażera, jestem w trakcie przesiadki z ciężkiej ramy MTB (Univega Flyte 700) na coś bardziej szosowego.
Jeździj na czym masz by jako tako kondycję trzymać i jak najszybciej rower startowy/treningowy kupuj + trenażer.
@shusty: ooo to ciekawa rada. W takim razie może rzeczywiście lepiej kupić trenażer nawet pod mniej odpowiedni rower? i potem przy odpowiednich funduszach wymienić rower?
wg mnie kup trenażer, załóż koło pod niego i do kwietnia trenuj na tym co masz, potem pomyślisz nad szosą/TT, a zestaw "treningowy" na zimę się przyda jak się wkręcisz w
Chyba kupie najtańszy spinning jaki się da z myślą o odsprzedaży albo sprezentowaniu tacie za rok. W 800 cbl sie zmieszczę?
Najtańszy trenażer (nie najtańszy + 150 pln "bo może będzie lepszy - nie będzie), albo konkretny (TACX bushido smart, Wahoo Snap i wyżej). Do tego rower jaki masz na początek, później sobie zmienisz.
Co do hałasu