Aktywne Wpisy

ksos +10
Kupilem ostatnio Tesle M3 Long Range RWD. Najlepszy samchod jaki mialem (moj pierwszy EV) - ma nieziemskiego buta, laduje sie w domu praktycznie za darmo (6 pensow za kWh)siec superchargerow w UK jest idealna, ma autopilota, mega glosniki, tech, podgrzewane i klimatyzowane fotele, chyba najlepszy i nielagujacy entertaiment itp. Skad w Polsce taki hejt na elektryki? Patrzac po komentarze w necie to jest EV sa postrzegane jak jakies zlo i spisek zydow

#heheszki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzW sumie fajnie jeśli dzieciaki mogą doświadczyć staropolskich zwyczajów.
Zastanawia mnie tylko jak obecnie nauka zapatruje się na higienę
@cyconiusz ręce liżesz, drapiesz sie po jajkach, a na koncu podcierasz dupę papierem (ale wciąż przygotowywanie użyciu
Komentarz usunięty przez moderatora
Stopy brudzą się na każdym kroku (dosłownie).
Nie spotkałem się z tym, żeby komuś śmierdziały dłonie, ale stopy już tak.
Grzybica stóp to też powszechny problem, a u rąk to chyba sporadyczne przypadki.
Nie wiem czy jest ktoś kto czyści buty równie często jak na przykład bieliznę czy inną odzież która styka się
@cyconiusz: Oczywiście że są w stanie zlikwidować zanieczyszczenia biologiczne - sól to ostry konserwant (podobnie do cukru czy octu), a fermentacja ma za zadania tak mocno namnożyć bakterie mlekowe że wypierają praktycznie całe inne życie z fermentującego produktu, można ją potem przechowywać przez wiele miesięcy bez zepsucia się bo produkt jest skolonizowany przez
Ale kiszenie czy robienie innych przetworów, wykopki, żniwa, sianokosy, świniobicie i inne takie to fajna sprawa na integrację. W ostatnich latach sam staram
Poza tym stopy nie śmierdzą jeśli nie trzyma się ich w skarpecie i bucie. Na wakacjach chodzę w miarę możliwości boso po
* o takie coś
źródło: _SygIsH7uNI6aF9yas4G2SFVZMWWV83FNbuHAlvVihLYL2_cJI3DCs5SmJsz0minxN0uF_a6KEUWZCJpSnU3qqc5Q1xLRQ=s0
Pobierz@rzaden_problem u mnie był mniej podobny do maczugi, a bardziej coś takiego:
źródło: tluczek-do-ubijania-kapusty-kiszenie-kapusty-namyslow-556790854-1159136167
Pobierz