Aktywne Wpisy

sarnamarna +42
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +18
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

Robię kompa znajomemu, ale niestety nie ma płyty z XP Home.
1. Znalazienie iso XP Home nie było łatwe, ale w końcu znalazłem tutaj. ISO powinien być raczej poprawny.
2. Jak zrobić bootowalny usb?
- próbowałem z Novicorp WinToFlash, instalator ruszył, ale wywalił błąd Instalator nie może znaleźć umowy licencyjnej EULA
- teraz próbuję zrobić za pomocą rufus-2.6, ale instalacja nie startuje i widzę tylko migający kursor na czarnym tle
Czym zrobić tego pendrive'a żeby instalator poprawnie ruszył?
@AsiaNaprawia: @ReFree: komp firmowy, ma już parę lat więc chyba nie chce inwestować w 7
@Shinoa: zrobiłem. Na moim kompie pendrive nie startował, na jego znowu problem z licencją :-/
"Instalator nie może znaleźć umowy licencyjnej użytkownika (EULA)
Kontynuacja instalacji nie jest możliwa. Naciśnij klawisz F3, aby zakończyć."
Robiłem z win 10, a na liście jest też XP.
Komentarz usunięty przez autora
Wczoraj robiłem tym i poszło. Ważne tylko - jak zabootujesz z pena i przejdziesz pierwszy etap instalacji i komputer się uruchomi ponownie, bootujesz jeszcze raz z pedrive i wybierasz drugą pozycję - kontynuacja instalacji. dalej leci bez problemu
xpsp35512.080413-2113plx86frespcd - ~380MB