Wpis z mikrobloga

#anime

Drogie Mirki i Mirabelki spod tagu anime, jako stary wyjadacz chińskich bajek mam problem, skończyły mi się dobre serie. Mam wrażenie, że oglądałem już wszystko co tylko było warte obejrzenia. Serii mam coś koło 300, wszystko miałem na animeon... ale upadło.... i nie wiem ile anime obejrzałem, poza tym z 50 na tamtej stronie nie było. Polećcie mi coś dobrego, nieważny jest gatunek, ważne aby było zrobione w ciągu ostatnich 5 lat, bo lubię ładną, nową kreskę, CGI nie toleruje, ale jak będzie naprawdę dobra fabuła, przeżyję. W was jedyna nadzieja!
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Incore00: Nie znamy Twoich upodobań, obejrzanych serii ani nawet gatunku którego szukasz. Jeżeli dodamy do tego staż 300+ serii którym 5-krotnie przebijasz doświadczenie statystycznego użytkownika tagu #anime, no to sobie trochę pozgadujemy.

Zakładam, że z 5 wstecz lat te większe tytuły już obejrzałeś (Shirobako, Yahari, Hyouka, Monogatari, UBW i tak dalej) skoro nie masz już co oglądać, więc poszukam raczej tych mniej znanych.

Classroom Crisis
  • Odpowiedz
@EnderWiggin: Hellsinga i hellsinga ultimate mam za sobą.

@Verkun: Dlatego napisałem, że chętnie obejrzę wszystko, co uważacie za dobre. Nie szukam anime z konkretnego gatunku, szukam wszystkiego, co zajmie mi czas.

@Luka_Wars: Niestety animeon mi listę usunęło, a ja nie pamiętam co tam miałem, żeby się przerzucić na mala ;p A co do rainbowa to niestety już widziałem.
  • Odpowiedz
@Incore00: Masz tutaj [mojego MALa](http://myanimelist.net/animelist/faustinek?ℴ=4). W tagach masz rok wyjścia danego anime, więc kliknij sobie w te lata, które Ciebie interesują, wybierz sortowanie po ocenach i będziesz miał tytuły polecane przeze mnie z każdego kolejnego roku, bo nie chce mi się bawić zgadywankę a i tak bym Ci z tej listy polecał. Wszystko od oceny 6 w górę spokojnie polecam.
  • Odpowiedz
@Incore00:

stary wyjadacz [...] mam coś koło 300 serii

proszę Cię, sam mam 340+ obejrzanych i czuje się jak początkujący (,) Gdybyś miał np ponad 1000 i to głównie starszych tytułów to bym Ci pogratulował

Tak na szybko to mogę podrzucić Space Dandy, Overlord, Katanagatari
  • Odpowiedz
@Nala_Alan_w: Niby czemu pobieranie? Nie mam ochoty ani czasu pobierać anime, oglądam spontanicznie kiedy chce. Mam wystarczającego neta do płynnego 1080p więc nie rozumiem po co miałbym pobierać?
  • Odpowiedz