Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@loginek0: co raz nadziewamy sie na rzeczy ktore nam przeszkadzaja i tkie ktore sa niewygodne. Nastepny projekt robimy w UE4. Wyswietlenie logo silnika w zamian za darmowy silnik to dobry deal. $$ na licencje nie mamy bo chcemy sami swoimi silami rozwinac nasz biznes a zrodel dochodow brak
  • Odpowiedz
@draculeq: hej, właśnie ostatnio rozmawiałem z pewnym "znajomym" opowiedział mi waszą historię, powodzenia, żeby plany i założenia finansowe się spełniły, jeden z was to podobno niezły pracoholik który może kodować 24/7 ( ͡º ͜ʖ͡º) pozdrawiam
  • Odpowiedz
@draculeq: Siemanko przede wszystkim powodzenia. Ale co do unity to oczywiscie ma swoje fuckapy ale nie widze w UE4 alternatywy dla Unity przy 2D . Weź pod uwagę choćby szybki port do mobilek albo xboxa. Ostatnie wersje crash za crashem ale pracuje juz od dluzszego czasu w unity i w sumie rozwinalem troszke jego mozliwosci przez wlasne silniki i pluginy i daje rade na razie.
  • Odpowiedz
@minusuj: Dzięki :) Tiaa jest taki jeden ( ͡º ͜ʖ͡º)

@cometa93: Hej, do czasu wypuszczenia gry dałem sobie bana na naukę innych rzeczy więc research trochę leży ale po tym co znajomi robią nie wygląda żeby było gorzej :). W Unity też trochę czasu już dłubię i wiem że robienie czegokolwiek dobrze polega na zrobieniu tego samemu, od zera...

@Vorland: U
  • Odpowiedz