Aktywne Wpisy
thorgoth +363
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Dobra mirki, mój poprzedni wpis zebrał prawie 100 plusów także zaczynamy akcję!
Jutro (30 grudnia) o godzinie 1:20 w nocy w telewizji superstacja zaczyna się teleturniej interaktywny "dziewczyny fortuny". Dzwoni się i podaje odpowiedź na zagadkę, do tego kto zgadnie najszybciej oddzwaniają i łączą go bezpośrednio ze studiem aby podał odpowiedź.
Plan jest taki, że wszyscy dzwonimy i odpowiadamy na pytanie, a gdy połączą kogoś ze studiem puszcza im przemowę Stonogi (dobry wieczór, coś się popsuło i nie było mnie słychać. ..) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możemy to też nagrać i wrzucić potem na youtube.
Gdyby tak dodzwoniło się kilka osób to byłoby zajebiście (możnaby wtedy puszczać przemowę od różnych momentów, np. "ja mam to w pi*dzie", żeby się wydawało że cały czas ten sam pan dodzwania się do studia i gada różne rzeczy xd).
Tak więc dzisiaj o 1:20 zaczynamy inbę! Wołam w związku z tym tag #nocnazmiana
Te parę złotych za połączenie to nic w porównaniu do tego, ile to da frajdy xdd
Najprościej jest się połączyć na początku jak nagroda to 50 zł, ale później też możecie próbować. Ten komu uda się połączyć i odtworzyć Stonogę przejdzie do historii mirko oraz otrzyma tytuł Wykopowego Krula Telegier ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zebrzysta_Zebra: nie można zapomnieć o "strasznie szumi k---o" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora