Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +145
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Ostatnio prosiłem Was o POMOC z #greenlight i udało się, gra została wydana ( ͡° ͜ʖ ͡°) W związku z tym mam dla Was #rozdajo tak jak obiecałem. Dla plusujących mam klucz do gry na #steam (jeśli pójdzie wyjątkowo dobrze będzie więcej).
Pod spodem znajdziecie link do #reddit , gdzie będziecie mogli sobie poczytać więcej o tej grze oraz link do sklepu #steam.
Kilka zasad:
1. zieloni mogą próbować, ale już wiem, ze nie wygrają
2. losowanie w sylwestra o 18:00 przez #mirkorandom
https://www.reddit.com/r/madnessoflittleemma
http://store.steampowered.com/app/418150/
@przeo: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To są pytania do twórcy nie do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przeo: to jest właśnie sztuka śmieszkowania :D plus z gwiazdką( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Przypuszczam też że kolega wzorował się na Castlevani, jak możesz to o to też się spytaj. ツ
Mam ją na liscie zyczen od 22 grudnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)