Aktywne Wpisy
Duza-fajka +146
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#mieszkanie #powaznepytanie #pytanie #w--------------m
Mieszkałem z kilkoma na raz sam i jak się wyprowadzałem to dały ogłoszenie że szukają współkokatora bo kolejnej baby nie
Od siebie dodam, że na wstępie ustal że płacisz nie po 20% rachunku za wodę, a jakieś 5-10%. Chłop prysznic bierze krótko, każdy różowy 30minut w górę, także żebyś nie dorzucał im się do wody.
Z mojego skromnego doświadczenia wynika także, że większość loszek studentek w ciągu dnia nie robi nic oprócz gnicia w łóżku i oglądania jakichś głupot lub przeglądania fejsa. Tak samo na co dzień wyglądają jak trolle, chyba że planują wypad na balety lub na uczelnię - wtedy z 3/10 w dwie godziny robią się na
Komentarz usunięty przez autora
Mieszkałem z 2 różowymi. Jedna +100kg nadwagi, druga tak +15kg. Dałem rade tak przez pół roku. W moim przypadku w jednym miesiącu znikneło 56 rolek papieru, czaicie prawie 2 dziennie? Irytowało mnie to niesamowicie bo co poszedłem do toalety to trzeba było robić zwrot po papier do sklepu.
Niby co tygodniowe sprzątanie. Dla mnie bez sensu bo co z tego ze posprzatalem chate jak za
Albo miałem szczęście albo to wy trafiacie na
1. Lubią ustalać zasady. Nie wiem skąd się to bierze. Ale jak bedzie jedna miała poparcie wsród koleżanek to zasady powstaną na pewno. Kto w ktory dzień sprząta, kto w ktory dzień wynosi śmieci, myje okna itd. Bedą to miały rozpisane na kartce i powieszone na lodowce. Takie ogólne zasady przerodzą sie z czasem w - po ktorej stronie kranu
1. Nie każdy ma bidet,
2. Nie każdy leci pod prysznic po zrobionej kupie. Jeżeli by tak było, to niektórzy musieliby brać ten prysznic kilka razy dziennie :P